MENÜ

Nefis düello

Abone Ol Google News

Ankara’daki randevu bu sezonun en heyecanlı, en izlenir maçlarından biri olarak kayıtlara geçti. Futbolseverlerin uzun zamandır böylesine temposu yüksek, pozisyonu bol bir 90 dakikaya ihtiyacı vardı. Lider Sivasspor geçiş oyunlarını kusursuza yakın oynayabilen bir takımken Gençlerbirliği ev sahibi olmasına rağmen Sivas’ı kendi silahıyla vurmayı tercih etti.

Haberin Devamı

Stancu’nun kaçırdıkları

Sivas 1-0’ı yakalasa da Gençlerbirliği’nin ikinci yarı performansı tabelayı daha da farklı yapabilirdi. Sadece Stancu’nun ilk golün üstüne kaçırdıkları inanılmazdı. Maçı bir anda 4-1’e getirecek fırsatlar yakaladı. Buna rağmen Gençlerbirliği 2’yi buldu ve son saniyeye kadar da 3 puanı elinde tutuyordu.

Yatabare’den kariyer golü

Tüm duran topları Mert Hakan Yandaş ile kullanan Sivasspor bitime saniyeler kala Yatabare’ye kornerden kariyerinin golünü atma fırsatı hazırladı. O da harika bir röveşata ile skoru 2-2’ye getirdi. Son 7 maçını üst üste kazanan lider Sivas bir puanı son saniyede kurtarmış olsa da Mert Hakan önderliğinde son 10 dakikada ortaya koyduğu direnç alkışı fazlasıyla hak ediyordu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ