MENÜ

Ne maçtı ama...

Abone Ol Google News

Kayseri-Başakşehir maçını, toplamda 46 gol girişiminin olduğu, Visca’nın gol kaçırma rekoru kırdığı, kaleci Lung’un kariyer performansını sergilediği 90 dakika olarak hafızamıza kazıyacağız. Tempolu, heyecanın bir saniye bile kesilmediği 90 dakikanın birden çok kahramanı ve kırılma noktaları vardı. Kayseri onca eksiğine rağmen erken bir duran top golüyle Başakşehir’i paniğe sürüklemeyi başardı. Doğrusu golde, Başakşehir’in kötü alan savunmasının rolü büyüktü. Visca’nın arkaya sarkmasını önlemek adına Kucher’i sol stoper olarak kullanan Hikmet Karaman, Umut’tan da istediği verimi alınca ilk yarı baskıya rağmen kalesini kapadı. İkinci yarı bir ara maç Visca ile Lung’un arasında geçti. Kalabalık savunmaya rağmen Visca arkada istediği topları aldı ve peş peşe kaçırdı. Umut 88 ve 90’da iki net pozisyonda fişi çekemeyince, Başakşehir Sapunaru’nun eline çarpan topla penaltıyı kazandı, sezonun en kıymetli 1 puanıyla İstanbul’a döndü.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Koca sezonda 12 gol yiyerek Kayseri’ye gelen Başakşehirli futbolcular, kornerdeki facia alan savunmasını nasıl izah edecekler?

Haberin Devamı

Maçın starı

Kayserispor kalecisi Lung kariyer maçını oynadı. Olağanüstü kurtarışlarıyla Visca’yı maça küstürdü.

Maçın olayı

1- Başakşehir (34) ve Kayserispor’un (12) toplamda 46 gol girişiminde bulunmaları. 2- Başakşehir’in 90+5’te penaltıyla 1 puanı kurtarması.

Kısa mesaj

Tam 10 şut deneyen bunların sadece 3’ünde isabet bulan ve net pozisyonları kaçıran Visca kaç gece rüyasında bu maçı görecek?

YORUM YAZ