MENÜ

Montero'nun gecesi!

Abone Ol Google News

Ligimizde 3-5-2’yi en efektif oynayan takım Gaziantepspor. Beşiktaş’a karşı bekleri geride tutarak savunmayı 5’leyen Sumudica bir kaç yıl önce 30 milyon Euro’ya alınamayacak Mirallas’ı, Premier Lig’de bile hızıyla fark yaratan Dicko’yu Muhammed ve Maxim ile önde kullanarak rakibi çözdü. Tabii buna Beşiktaş savunmasının yardımı yadsınamaz. Wellinton’un yerine giren Montero’nun Roco ya da Mirin’den fazlası yok. Beşiktaş’ın başı zaten bu vasatlıkla dertte. Montero’nun Gaziantep golünde Dicko’dan yediği çalımı yiyen adamın stoperliği sorgulanır. Elbette o gole ofsayt bayrağı kaldıran yardımcının da hakemliği. Beşiktaş’ın sağı solundan daha yetenekli. Ghezzal’den sonra bu hafta da Rosier Larin’e asist yapıp golle buluştursa da Gaziantep karşısında Beşiktaş’ın zayıf halkalarından biri sol kanadıydı. N'Sakala’sı, kalecisi ve stoperleri bu haldeyken Beşiktaş’ın işi zor hem de çok zor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Montero, Gaziantepspor’un golünde Dicko’dan yediği çalımdan sonra hala Atletico Madrid’in stoperi olacağını düşünüyor mu?

Haberin Devamı

Maçın starı

Premier Lig tecrübesine sahip Dicko hızıyla önce Montero’yu futbola küstürdü, peşinden Beşiktaş savunmasını dağıttı gecenin yıldızı oldu.

Maçın olayı

Montero’nun Dicko’dan yediği basit çalımla gole sebebiyet vermesi ve ikinci yarıda Muhammet’i kaçırarak kaleci Ersin’in atılmasına zemin hazırlaması.

Kısa mesaj

Sumudica ile 3-5-2’yi etkili oynayan Gaziantepspor’un geçen mart ayından beri ligde sadece 1 kez yenilmesi kayda değer bir başarı.

YORUM YAZ