MENÜ

Matematik mi mantık mı?

Abone Ol Google News

Galatasaray, Trabzon karşısında ilk yarıda o kadar kötü oynadı ki, belki de bu sezonun en kötü performanslarından biriydi. Abdullah hoca oyuncu grubunu yüksek bir futbol bilgisiyle donatmasının meyvesini topluyor. Trabzonspor takım savunmasını son ana kadar lig standartlarının üzerinde yaptı. Edgar ve Vitor Hugo önderliğinde nefis bir alan savunmasıyla Galatasaray forvetlerini kutunun dışında tutan Avcı ve öğrencileri ilk yarıda rakibini kendi ceza sahasında sadece 4 kez topla buluşturdu. Santrfor oynayan Babel’i fizik gücüne rağmen toptan uzaklaştırıp yalnızlaştırdılar. Halil’in girişi Babel’i sola Galatasaray’ı da biraz maça döndürdü. Fakat Terim’in oynattığı bu oyun pratiği eksik bir oyun. Rakibin ceza sahasından bu kadar uzak kalmak, ilk isabetli şutu 80’de atmak, 90 artı 6’daki beraberlik golüne rağmen umut vermiyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Matematiksel olarak Galatasaray’ın şampiyonluk şansı devam etse de bakalım futbol mantığı bunu onaylayacak mı?

Maçın starı

Edgar İe, partneri Vitor Hugo ve yüksek pozisyon ezberiyle alanı iyi savundu, yüzde 93 isabetli pas yaptı, bir de nefis gol attı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Galatasaray’ın ilk 45 dakikada sadece 4 kez Trabzon ceza sahasında topla buluşması ve ilk isabetli şutunu 80. dakikada atması.

Kısa mesaj

Trabzonspor son 7 maçında 6. kez berabere kaldı. Şayet forvetleri biraz seviye yükseltebilse bugün şampiyonluk yarışında olabilirlerdi.

YORUM YAZ