MENÜ

Mantıklı ve telaşsız oyunla

Abone Ol Google News

Bu sezon lig 21 takımla oynandığı için sıkışmış bir takvime sahibiz. Kovid sebebiyle kadro kurmakta zorlanılan bir süreçte 8 günde 3 maç oynamak hayli zorlayıcıyken Beşiktaş’ın oynadığı 3 maçı da gol yemeden kazanması büyük başarı. Bunu ligde sadece Beşiktaş ile Gaziantepspor yapabildi. Başakşehir galibiyetiyle başlayıp son 8 maçta sadece Alanya deplasmanını kaybeden Beşiktaş’ın son 8 günde hiç gol yemeden 9 puan toplaması dikkat çekici doğrusu. Sergen Yalçın 6 Kasım’da Gaziantepspor’a yenildiğinden bu yana antrenörlükte başka bir seviyeye geçti. Son derece mantıklı, sabırlı ve telaştan uzak bir oyun oynatıyor. Az vakit çok maç olduğu için kadrosunu yıpratmadan doğru rotasyonlarla takımını sahada daima diri tutuyor. Sabırla oynuyor, coşkunun sarhoşluğuna kapılmadan kazanıyorlar.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Hakan Arslan’ın eline devre bitiminde hakeme izletmesi için telefonu kim verdi? Kim verdiyse Sivas’ın 10 kişi kalmasının müsebbibi odur.

Maçın starı

Atiba her maç yeni bir rekor deniyor. 37 yaşındaki orta saha Sivas karşısında 90/91 pas yaparak yüzde 98,8 isabet oranıyla kendi rekorunu kırdı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Sivasspor kaptanı Hakan Arslan’ın devre bitiminde cep telefonunu alıp hakeme görüntü izletmeye çalışması ve sinirlerine hakim olamayarak atılması.

Kısa mesaj

8 günde 3 maç, 8 gol atıp hiç gol yemeden 3 galibiyet, 9 puan. Beşiktaş, Gaziantepspor ile birlikte bu sürecin lideri oldu.

YORUM YAZ