MENÜ

Kurtarıcı!

Abone Ol Google News

Dile kolay tam 8 maçtır kazanamayan Antalyaspor belki de sezonun kırılma anını yaşadı Ankaragücü karşısında. Standartların altında bir zemin kalitesinde oynanan maçta ev sahibi Antalyaspor, uzatma dakikalarına 2-1 önde girmesine rağmen Kitsiou’nun mucize golüyle beraberliğe razı oldu. Hakan Özmert’in orta sahada inisiyatifleri fazlasıyla eline aldığı maçta perdenin bir duran top golüyle açılması sürpriz değildi.

Haberin Devamı

Hakan standardı

Ankaragücü beklenenden daha erken golü bularak skora dengeyi getirmeyi başardı. 56’daki bu golün Ankaragücü tarafında bitiş düdüğü etkisi yaratması şaşırtıcıydı. Ankaragücü kolay top kaybedip, fazla zaman geçirmeye çalışınca ortaya bolca faul ve yerde yatan futbolcu görüntüsü çıktı. Hakan Özmert tam bizim ligin oyuncusu. Ayakta kalıyor, topa hükmediyor, şutu var her zaman oyuna karakter koyuyor. Gustavo’ya akan oyunda öyle bir asist yaptı ki doğrusu golü atandan ziyade Hakan’ın tebrik edilmesi son derece normaldi.

İstatistik yanıltabilir

Ankaragücü’nün koca 90 dakika boyunca Antalya ceza sahasına isabetli tek bir orta (0/5) bile gönderememiş olması anlaşılır bir durum değildi. Ta ki son saniyeye kadar. Ankaragücü son hücumu yaparken Antalya savunmasının gelen ortayı Kitsiou’nun önüne indirmesiyle maçın kaderi değişti. Ankaragücü tıpkı geçen hafta Galatasaray karşısında olduğu gibi bir puanı son saniyede kurtardı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ