MENÜ

Kötünün iyisi!

Abone Ol Google News

Galatasaray bu sezonu daha da iyi bir pas takımı olmak üzerine kurguladı. Brugge, Galatasaray’ın bu grupta topu alıp dominant oynayacağı tek rakipti. Fakat görüldü ki, bu sezon Galatasaray’ın en zayıf noktası savunmasının arkası. Luyindama- Marcao ağır iki stoper, Mariano formsuz, Nagatomo rölantide oynuyor. Babel’in 31’de savunmanın arkasında yakaladığı fırsatı görünce aklıma Ünal Karaman’ın attığı şutlar geldi. Kaleciyi öldürmeye! vurmak yerine boşluğu aramalıydı. Hoş zaten bugüne kadar pek aradığı da görülmedi. Feghouli, Cezayir Milli Takımı’yla harika bir yaz geçirip Afrika Şampiyonu olduğundan beri sahalara bir türlü dönemiyor. Feghouli’nin formsuzluğu mu Mariano’yu düşürüyor, yoksa Brezilyalının formsuzluğu mu Cezayirliyi etkiliyor kestirmek güç. Zira ikisi de vasatın altında olunca Brugge karşısında sağ kenar tıkandı. Emre Mor girdikten sonra Feghouli’nin Cezayir Milli Takımı’ndaki gibi merkeze geçmesi Galatasaray’ı daha doğru bir düzene taşıdı. Fakat görünen o ki, Galatasaray Belhandasız oyuna hiç hazır değil.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

İki stoper bir sağ bekten oluşan 3’lü Brugge savunmasına karşı Emre Mor ilk 11 başlayıp Fegholi- Falcao’lu bir forvet düzeni daha verimli olmaz mıydı?

Maçın starı

Muslera maçın genelinde çok iyi iş çıkardı ama özellikle ikinci yarıda kurtardığı iki pozisyon var ki adeta Brugge’e karşı Galatasaray’ı ayakta tutan adamdı.

Maçın olayı

Türkiye’de olsa sabaha kadar tartışılacak bir penaltı pozisyonunu VAR hakemlerinin çok kısa sürede inceleyip doğru kararı vermesi.

Kısa mesaj

Galatasaray Brugge'ü içeride yenip Avrupa Ligi’ni garantiler, Real ve PSG’ye karşı alacağı her puanla yukarıya hesap yapar.

YORUM YAZ