MENÜ

Konya'ya umut, Kayseri'ye kaygı!

Abone Ol Google News

Konya baştan sona üstün oynadığı mücadelede Kayseri'nin genç kalecisi Doğan Alemdar'ı geçemedi, mücadele başladığı gibi golsüz bitti. Bu sonuç Konya için ligde kalma sigortası olurken, Kayseri'de tehlike çanları çalmaya devam etti.

Haberin Devamı

Konyaspor, Kayserispor’a karşı üstün bir futbol oynayıp, bir kaç kez kazanma noktasına gelse de 90 dakikanın sonunda 0-0 ile beraberliğe razı oldu. Bu 1 puan bu saatten sonra Konyaspor’un ligde kalma sigortası olurken Kayserispor adına işlerin hâlâ bıçak sırtı gittiğini hatırlatmak gerek. Ev sahibi Konyaspor maça iyi başladı. Özellikle Bytyqi ve Sekidika ile kenardan ceza sahasına rahat top taşıyan Konya için santrfor bitiriciliği tabela değişimini engelledi. İlhan Palut’un ekibi tam 20 şut denemesine rağmen golü bulamadı. Hamza Hamzaoğlu göreve geldiğinden beri oynadığı 4 maçta 3 beraberlik alıp bir kez de mağlup olan Kayserispor, Konyaspor karşısında topun ve oyunun kontrolünü eline bir türlü alamadı.

Kayseri ateş hattında

Topun karşısına geçip kapanmayı deneyen Kayserispor zorlu bir deplasmandan 1 puanla dönmeye oynadı ve bunu da başardı. Fakat ligin boyu bu kadar kısalmışken geçen hafta Antalyaspor’a kaybettikleri gibi iç sahada puan kaybı yaşamamaları gerekecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ