MENÜ

Keyifli olacak

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin Frankfurt deplasmanında ortaya koyduğu futbol umut vericiydi. Savunmada istediği düzeye yaklaşan Pereira’nın hücum organizasyonunu düzeltmesi kaçınılmaz. Frankfurt maçında Pelkas’ın iyileşmesi, Mesut’un golle mental açıdan yükselmeye başlaması, Valencia’nın klasını göstermesi Başakşehir’e karşı Pereira’nın en büyük kozu olabilir. Fenerbahçe, Beşiktaş’tan sonra ligin en az gol yiyen (1) takımıyken ilk 8 içerisinde en az gol atan (6) ekip.

Haberin Devamı

Hayli zorlanıyor

Pereira, futbolcularından 3-4-3’ü çok yüksek tempolarda oynamalarını istiyor. Özellikle iki kenarda oynayan Ferdi ile Samuel fizik olarak hayli zorlanıyorlar. Aykut Kocaman, yeni santrforu Okaka’yı rakip 3 stoperden kurtarmak için sağ kenarda Ömer Ali-Visca, solda Lima-Deniz ile topu kenardan taşımayı öncelikli planları arasında tutacaktır. Böylelikle Szalai ile Serdar’ı beklerin kademesine çekip Okaka’ya daha konforlu bir oyun alanı yaratmaya çalışacaktır.

Son çıkış gibi...

Aykut Kocaman’ın Başakşehir’i bu sezon oynadığı 4 maçı da kaybedince ister istemez Fenerbahçe karşılaşması, ‘Köprüden önce son çıkış’ gibi görülmeye başlandı. Yine topa sahip olma futbolu isteyen Kocaman, bunu önemli oranda başarsa da merkezde kazandığı topları Tolga Ciğerci ile başarılı bir kullanıma dönüştüremiyor. Neticede iki iyi taktisyenin yarışını izleyeceğiz. Pereira’nın tempolu 3-4-3’üne karşı Aykut Kocaman’ın topa sahip olma oyunu bize keyifli bir maç vadediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ