MENÜ

Kaza geliyorum dedi

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin bu sezon vasatın üzerine çıktığı tek bir maç yok. Dinamo Zagreb, Titanic’i batıran buz dağının görünen yüzü. Neden mi? Fenerbahçe bu sezon sadece Bursa (11-10) ve Göztepe’ye (9-5) karşı daha çok şut atmayı başardı. Benfica, Malatya, Kayseri, Konya ve son olarak Dinamo Zagreb Fenerbahçe’ye karşı hep çift hanelerde şut attı. Yani her rakip elini kolunu sallayarak geliyor Fener kalesine. Kadronun sağından solundan göbeğinden vasatlık akıyor. Transfer dönemi kapandı, Cocu pozisyon devşirerek işe çözüm aramalı. Dirar’a onca maaş ödeniyor kadro dışı bırakmak büyük israf, hele Şener’i İsmail’i gördükten sonra Dirar’ı sağ bek, Isla’yı sol bek oynatmak kaçınılmaz olacak gibi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Koca yaz boyunca Hasan Ali ile İsmail’i defalarca izlemesine rağmen Cocu’nun transfer döneminde sol bek istememesi nasıl izah edilebilir ki?

Maçın starı

Şener ve İsmail Köybaşı dökülürken karşılarında oynayan eski Galatasaraylı İzzet Hajroviç, Cristiano Ronaldo’ya dönüştü.

Maçın olayı

Fenerbahçe, Benfica’ya ilk maçta 19, yendiği Konya’ya bile 15 şut çektirmişti. Zagreb’te felaket oynadılar ve Dinamo’ya tam 22 şut şansı vererek sezonun rekorunu kırdılar.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Fenerbahçe’nin böyle maçları mücadeleyle değil ‘kalite’yle kazanabilecek duruma gelmesi lazımdı. Bunun için camianın önce ‘vasatlardan’ ve bunların övücülerden kurtulması şart.

YORUM YAZ