MENÜ

Kayseri'de sessiz gece

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için Kayserispor maçı ikinci yarının provası olmalıydı. Ersun Yanal’dan daha gerçekçi bir kadro ve oyun kurgusu beklenebilirdi. Deniz’in tekrar sol bek olarak maça başlaması nafile Caner Erkin yaratma çabasının ötesine geçmiyor maalesef. Orta sahada Gustavo’nun oynamadığı ilk 45’te derin ber boşluk vardı. Tolgay ve Tolga ikilisinin uyumsuzluğu bariz şekilde düzeni bozdu. Gustavo girip, Dirar sol beke, Deniz forvete geçtiği andan itibaren Fenerbahçe oyunun momentumunu eline aldı. Deniz kaleye yakın oynadıkça iştahını artırdı, daha verimli oldu.

Haberin Devamı

Vedat Muriç’siz oyun zor

Mevlüt’ün etkisizliği Muriç’i daha da yüceltti doğrusu. Fenerbahçe’nin ikinci santrforunun en azından kupada takımı taşıması beklenir. Mevlüt’te böyle bir emarenin olmaması şaşırtıcıydı. Yanal’ın Ferdi Kadıoğlu’nda ısrarcı olması Fenerbahçe’ye yakın vadede oyuncu satışından büyük paralar kazandırabilir. Ferdi çok yetenekli ve bunun fazlasıyla farkında. Sadece oynamaya ihtiyacı var. Muriç girdikten sonra Ferdi’den Deniz’e tüm takımı yükseltti. Güçlü bir santrfor olması bir yana güvenli bir liman. Arkadaşları Vedat’a mutlak güveniyor.

Haberin Devamı

Prosinecki pozitif geldi

Kötü bir sezon geçiren Kayserispor yeni hocası Prosinecki ile farklı bir ikinci yarı geçireceğinin sinyallerini verdi. Daha önceden de çalıştığı için Kayseri’nin dinamiklerini bilen bir teknik adam. Fenerbahçe’yi dönem dönem düzenlerinin dışına çıkarmayı başarsa da genel anlamda Kayserispor’da bir çok şeyi değiştirmek zorunda.

YORUM YAZ