MENÜ

Kapanış Antalya'dan

Abone Ol Google News

Antalyaspor’un sezon öncesi hazırlık maçlarını izleyenler hayrete düşse de dün Tamer Tuna ve öğrencileri ligin en etkili takımlarından biri olma yolunda ilerliyor. Denizlispor’u konuk eden Antalya, rakibine karşı doğru bir oyunla galibiyete uzandı. Nuri Şahin’i dörtlü savunmanın önünde kullanan Tamer hoca, Fredy ve Amilton gibi hızlı oyuncuları savunma arkasına rahat koşturabildi. Amilton’un boşalttığı alanı iyi dolduran sol bek Eren Albayrak hücuma genişlik kazandırdı.

Haberin Devamı

Uyumsuzlar

Denizlispor ise Antalyaspor’a oranla sahada çok daha uyumsuz göründü. Aissati ve Recep Niyaz ile önde top tutması beklenmesine rağmen kolay top kaybetti. Rodellega çok yalnız kaldı, Sagal’a atılan paslar genelde isabetsiz olunca hep fazladan bir kaç adım atarak topa hamle yapmak zorunda kaldı. Genel anlamda Denizlispor sahada çok uyumsuz göründü.

Veysel istikrarı

Veysel’in yetenekleri tartışılsa da oynadığı her takımda formasının hakkını hep verdi. Savunmanın göbeğinde oynamasına rağmen duran toplarda rakip ceza sahasını kontrolü altına alan Veysel, partneri Kudryashov’un pasını gole çevirerek iyi futbolunu golle taçlandırdı. Antalyaspor sezonun 3. haftasını 7 puanla kapatarak geçen sezon bıraktığı yerden devam etmeyi başarıyor. Tecrübeli ve esnek bir oyuncu grubuyla doğru bir futbol oynayan Antalyaspor huzurlu takım görüntüsü verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ