MENÜ

İzmir'de ürküten sessizlik

Abone Ol Google News

Göztepe, altındaki iki takım, üstündeki 3 takım puan kaybetmişken doğrudan rakibi Kasımpaşa’yı İzmir’de yenememenin ne anlama geldiğini haftalar ilerledikçe daha iyi anlayacaktır. Kasımpaşa açısından ise böylesi zor deplasmanda alınan ‘kıymetli 1 puan’ olarak tabelaya yazılacak bir beraberlik doğrusu. Tamer Tuna’nın dönüşüyle Konya’da ayağa kalkma emareleri gösteren Göztepe’nin iç saha avantajını kullandığını söylemek güç.

Haberin Devamı

Ghillas ve Jerome’un kenarda bekleyip Deniz Kadah’ın santrforda başlaması Göztepe’nin atak sonlandırma sorununu belirginleştirdi. Kasımpaşa ligin en problemli savunmasına sahip takımı olmasına rağmen direkten dönen bir şut dışında rakibine net pozisyon vermedi. Elbette üzerine rakamlarla birlikte yapışmış olan ‘kötü savunma yapıyor’ imajını Göztepe karşısında faulle silmeye çalıştılar. 90 dakikayı tam 25 faul yaparak bitirmeleri maçın kalitesini düşürse de Göztepe’ye sadece 2 isabetli şut şansı verdiler.

Beto olağanüstü

Maçın kırılma anı, 85. dakikada Perica’nın vurduğu kafa şutunun Beto tarafından olağanüstü şekilde kurtarılmasıydı. Sanırım maçın da pozisyonuydu. Portekizli kalecinin sol alt köşeden topu çıkardıktan sonra sakatlanma pahasına Perica’ya gol şansı tanımaması uzun süre hafızalardan silinmeyecektir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ