MENÜ

İyi ki formalite

Abone Ol Google News

Fenerbahçe maça 3’lü savunmayla başladı. Yiğithan ve Mahsun gibi gençlere ilk 11’de şans vermek heyecan uyandıran bir tabloydu doğrusu. Fakat bunun futbola yansıması o kadar pozitif olmadı. 3’lü savunmadan Yiğithan’ın çıkardığı topları sırtı dönük alacak bir orta sahanın olmaması, merkezde Jailson’un maç eksiğinin etkisi, Slimani’nin ne yaptığını bilmeden anlamsız koşuları Fenerbahçe’nin futbolunu negatif etkiledi. İlk 40 dakika inanılmaz temposuz ve kötü bir futbol vardı sahada. Trnava golü bulana kadar ciddi sayılacak bir pozisyon bile izlemedik.

Haberin Devamı

Ödüllük maç!

Fenerbahçe maçın genelinde çok durağan oynadı, maçın ritmini yakalayamadı, momentumu eline geçiremedi. Merak etmeyin Trnava da ortalığı silip süpürmedi. Onlar açısından da durum pek iç açıcı sayılmazdı. Grupta iddiaları olmamasına rağmen limitli bir iç saha takımı olarak sadece ayakta kalmaya çalıştılar. Bu hengamede golü atan Türk futbolcu Kubilay’ın performansı diğerlerine nazaran dikkat çekiciydi. Formaliteye dönen maçta, bu anlaşılabilir bir durum. Maçı başından sonuna kadar kanal değiştirmeden izleyebilenlere gerçek futbolsever ödülü vermek gerek.

Haberin Devamı

Yiğithan üzdü

Yiğithan 3’lü savunmanın sağında tatmin edici bir performans sergiledi. Fizik kalitesi yeterli, oyun görüşü gelişebilir seviyede, sezgileri iyi, ayakları düzgün bir stoper izledik dün gece. Kötü futbol oynanan bir gecede tek tesellimiz Yiğithan olacakken sakatlığı fazlasıyla üzücüydü.

YORUM YAZ