MENÜ

İndirim yoksa linç var!

Abone Ol Google News

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in transfer tahtası kapandığı gün yaptığı ‘İndirimi kabul etmeyen futbolcular var onların da parasını yatırdık’ açıklamasıyla Fatih Terim’in kadro içindeki yükü de iki katına çıkmıştı aslında. Başkan, futbolcuları kamuoyunun önüne atarak ‘indirim yoksa linç var’ demek istiyor. Peki sayın başkan, Falcao’nun 5 lig maçında 4 gol 1 asistle Galatasaray’ın en skorer oyuncusu olduğunun farkında mıdır?

Haberin Devamı

Büyük tezat

“Keşke gençlerle kaybetseydik” diyen kulübün başkanıyla, 33 yaşındaki Falcao’yu forma sattırması (!) için rekor maaşla transfer eden başkanın aynı isim olması büyük bir tezat değil mi? Mesela Sayın Cengiz, Florya alt yapısında görevli antrenörlerin maaşlarını biliyor mudur? Alt yapıya yaptığınız yatırım ne ki, o gençlerin üst yapıya destek vermesini bekliyorsunuz diye sormazlar mı?

MLS kulübü değilsin

Kulüpler transferlerini önce sahayı düşünerek yaparlar. Falcao’yu sırf forma sattırsın diye alırsan MLS kulüplerinin 20 yıl önceki halinden bir farkın kalmaz. Galatasaray müzesinde UEFA Kupası, Süper Kupa bulunan bir kulüp ve bir futbolcuyu forma sattırsın diye almaz. Nitekim Galatasaray Drogba’ları Sneijder’leri önce futbolda seviye atlamak peşinden forma sattırmaları için almıştı. Falcao’nun geçen sezon yaşadığı sakatlığı hatırlamadan sırf bu sezon indirimi kabul etmediği için Başkan Cengiz tarafından kamuoyunun önünde değersizleştirilmesi hiç adil ve mantıklı değil

Haberin Devamı
YORUM YAZ