Arama

Popüler aramalar

İlkay aklı

İlkay Gündoğan sisteme dahil olduğundan bu tarafa Galatasaray sahada sınıf atladı. İlkay, oyunun her bir sahnesini yazıyor, yönetiyor, oynuyor, oynatıyor. Oyuna müthiş bir akıl katıyor. Galatasaray İlkay ile hem topa hem oyuna daha nitelikli bir sahipliğe kavuştu. Sanchez cezalıyken Kaan’ın işini sırtı dönük aldığı toplarla kolaylaştırdı, Torreira’yı öne çekti, Sane’yi oyunun içinde tuttu, yetmedi devre biterken Sane’ye altın tepsinin içinde golünü de hediye etti.

Haberin Devamı

Icardi yüke dönüştü

Icardi yüke dönüştü Osimhen yokken Galatasaray’ın hücum hattının yavanlığı dikkatlerden kaçmıyor. Icardi’nin kaptanlığında oynamak iki sene önce büyük konfordu ama şimdi onunla oynamak diğer 10 Galatasaraylı futbolcu için bir yüke dönüşüyor. Osimhen’in ön alan baskısı, savunma arkası koşuları, enerjisine karşılık Icardi’nin karizması ilk 11 oynaması için yeterli değil. Bunu artık kendisinin de anlaması gerekiyor.

Eksiklere rağmen...

Başakşehir, Galatasaray’a karşı ilk yarıda rakip ceza sahasında ‘0’ topla buluşma, ‘0’ şut, ‘0’ korner ile oynadı. Nuri hoca son 3 maçta sürekli savunmasını değiştirdi, oyun kurgusunu karıştırdı. Oyuncu kadrosu iyi olmasına rağmen hala büyük bir arayışta Nuri hoca. Kendi adına şanslı, zira idealist bir antrenörün ileri gitmesi için en doğru kulüplerden birinde çalışıyor. Ama artık doğru oyunu ve doğru oyuncuları bulmanın vakti gelmişe benziyor. İkinci yarı Ebosele ve Da Costa’yı sahaya sürdükten sonra oyunu biraz dengelediler, golü de buldular ama yeterli olmadı. Sanırım Okan Buruk, Galatasaray’daki 4. sezonunda en iyi kadro mühendisliğiyle ilerliyor. Sanchez’in cezalı olduğu, Osimhen’in yedek beklediği bir deplasmanda Başakşehir’i yenecek kadro gücüne sahipler.

Haberin Devamı
Yazarın Diğer Yazıları
Tümü

‘’Kayıp oyun‘’

19 Ekim 2025, Pazar 06:59
YAZININ DEVAMI