MENÜ

İkinci şans

Abone Ol Google News

Hayatta herkes ikinci şansı hak eder. Galatasaray kalecisi Fatih Öztürk, uzatma bölümünde Umut Bulut’tan yediği golün ardından penaltı atışlarında kurtardığı iki penaltıyla takım arkadaşlarına kendini affettirdi. Galatasaray’a karşı Kubilay, Umut Bulut ve Fofana forvet üçlüsü, merkezde Adem Büyük ile başlayan Hamza hoca hayli cesurdu. Adem gerçekten de ‘Büyük’ oynadı. Yılların forveti, sokak futbolunun son temsilcisi Adem, Galatasaray’a karşı orta sahanın merkezinde bir oyun kurucu olarak harika iş çıkardı. Forvet ruhunu bildiği için arkadaşlarının koşu yollarına attığı etkili paslarla oyunu yönlendirdi, sahanın en iyisiydi. Galatasaray’da ise Linnes dışında vasatın üzerine çıkan yoktu. Emre Akbaba’nın pozisyon bilgisi ile bitiriciliği arasında büyük fark var. Pozisyonu buluyor, son vuruşu yaparken kale ile arasına zihninde duvar örüyor. Diagne o kadar etkisizdi ki, Galatasaray neredeyse santrforsuz oynadı Malatya’da.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Malatya maçından sonra Fatih hocanın kafasında transferle ilgili soru işareti kalmış mıdır?

Haberin Devamı

Maçın starı

Yılların golcüsü Adem Büyük, özellikle ilk yarıda orta sahada oyun kurucu olarak nefis bir performans gösterdi.

Maçın olayı

Maçın hakemi Özgür Yankaya’nın, ilk yarıda müthiş bir futbol ortaya koyan Adem Büyük’ün umut vaat eden atağını yanlış yerde durarak faulle! kesmesi.

Kısa mesaj

Umut Bulut (37) sahanın en yaşlı futbolcusu olmasına rağmen bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle genç meslektaşlarına örnek bir performans sergiledi.

YORUM YAZ