MENÜ

Hızlı ve kaliteli

Abone Ol Google News

Fenerbahçe bu sezonun en iyi futbolunu oynayarak Göztepe’yi yendi. Fenerbahçe iyi bir hazırlık dönemi geçirdi, doğru transferler yaptı ve bunların karşılığını almaya başlıyor. İlk yarım saatteki iştah maçı 3-0’a getirebilirdi ama bilinçaltındaki kötü yaşanmışlıklar, Moses oyuna girene kadar fişin çekilmesini engelledi. Fenerbahçe, Göztepe’nin 10 kişi kalmasını tam anlamlıyla avantaja çevirememişken Nijeryalı senaryoyu değiştirdi. Moses sahadaki tüm meslektaşlarından daha diri ve hızlıydı. Araması, sürekli kaleye gitmesi ve şutu zorlaması Ersun Yanal’ın yüzünü fazlasıyla güldürür. Ayew de gole yakın bir oyuncu, ilk yarıda maçı 3-0’a taşıyabilirdi. Dirar bu kadar iyi, Moses böyle hızlıyken Ayew’in sahada kalabilmesi için skor yapması şart. Yoksa iyi bir hamle oyuncusu olmayı kabul edecek. Yanal, İsla’yı istediği kıvama getirmiş. İsmail dün gece iyiydi ama Yanal kafayı Caner’i bulmaya takarsa önünde Ayew gibi bir seçenek duruyor!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Jerome’un Sadık’a arkadan basması faulün ötesinde... Resmen yaralamaya teşebbüs etti! Bir futbolcu, meslektaşına karşı nasıl bu kadar gaddar olabilir?

Haberin Devamı

Maçın starı

İsla; rakip arkasına öldürücü koşular, isabetli paslar ve oyun zekasıyla tam ‘Ersun Yanal beki’ kıvamındaydı. Dirar da onu destekledi.

Maçın olayı

Moses’ın oyuna girmesi. Nijeryalı girdikten sonra Fenerbahçe, Göztepe’nin 10 kişi kaldığını hatırladı, ritmi artırdı ve fişi çekti.

Kısa mesaj

Fenerbahçe’nin yedek kulübesi uzun zaman sonra ilk kez bu kadar derin ve kaliteliydi. Skrtel ve Zajc da geldiğinde Yanal’ın eli hayli kuvvetlenecek.

YORUM YAZ