MENÜ

Her şey topla bitse!

Abone Ol Google News

Adana Demirspor’a karşı Samuel’in sağ bek Novak’ın sol bek oynadığı bir dörtlü savunma ile başlayan Fenerbahçe topa yüksek yüzdeyle sahip oldu. Üstüne bir de Valencia’nın penaltısıyla erken öne geçti. Ne var ki, topa sahip olduğu kadar oyunun momentumunu eline geçiremedi. Adana Demirspor Yunus ile sağdan Vargas ile soldan çok rahat top taşıyınca Belhanda ve Assombalonga merkezden tehlikeli ilerledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe topa sahip olduğunda etkili göründü ama Adana Demirspor hücum ederken temastan kaçınmak Gökhan İnler’e derin bir şut kanalı açtı. İnler’in Napoli günlerini aratmayacak uzun mesafeli golü çok estetikti. İlk yarının özeti; herkes istediğini aldı. Fenerbahçe bu sezonun en yüksek yüzdeyle pas yaptığı ilk yarısını oynadı, Adana Demirspor ise en çok isabetli şut çektiği bir 45 dakika geçirdi.

Bitiricilik sorunu

Devrenin başlamasıyla Fenerbahçe savunmasının arkasına atılan ilk yüksek topu Belhanda gol yaptı. Pozisyonda Szalai’nin belini çevirememesi, çevre kontrolünü yapamaması dikkat çekiciydi. 60’ta Mesut ve Serdar Dursun’un girişiyle ceza sahasında pivot santrforla kalmak isteyen Fenerbahçe yine bitiricilik sorunuyla yüzleşti.

Haberin Devamı

İlginç bir sezon yaşıyoruz, ligin henüz 20. haftası geride kaldı ve Fenerbahçe lider Trabzonspor’dan 17 puan geriye düştü. Fenerbahçe’ye teselli olur mu bilmem ama Beşiktaş 20, Galatasaray ise 22 puan gerideler. Zaten 3 büyük kulüp bu yüzden hocasını gönderdi. Yönetimin de yeni hoca meselesini bir an evvel çözmesi şart.

YORUM YAZ