MENÜ

Her maç daha iyiye

Abone Ol Google News

Galatasaray son dönemin en iyi sezon başlangıcını yaşıyor. Fatih Terim geniş kadrosundaki her oyuncusundan verim alıyor, her maç yeni bir futbolcusunun yıldızı parlıyor. Split maçının sürprizi de Emre Taşdemir oldu. Sarrachi’nin sakatlığında 11 başlayan Emre hızı, driplingleri ve göze hoş gelen çalımlarıyla ilk yarıda en göze batan oyuncuydu. Galatasaray için ilk yarının çok iyi geçtiğini söylemek zor. Topa sahip olan ancak rakip ceza sahasında etkin olamayan Diagne ve arkadaşları 45 dakika boyunca kaleye tek bir isabetli şut çekemeseler de ikinci yarıyı domine ettiler. Maçın kırılma anı Belhanda’nın oyuna girişi oldu. Faslı orta saha girer girmez oyuna hareket kattı, topu hızlandırdı ve attığı golle maçı getirdi. Marcao ise savunmada çok iyi iş çıkardı. Donk geri dörtlünün en uyumsuzu gibi görünse de Marcao partnerinin tüm açıklarını kapattı. Babel’e yaptığı asist tam bir forvet işiydi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Terim oynattığı her oyuncusundan verim alıyor. Donk’un yaşı, hata potansiyeli düşünüldüğünde Emin Bayram’a sıra ne zaman gelecek?

Haberin Devamı

Maçın starı

Marcao, harika bir maç çıkardı. Donk’un hatalarını kapattı, savunmayı toparladı. Üstüne Babel’e nefis bir asist yaptı, gecenin yıldızı oldu.

Maçın olayı

Belhanda’nın oyuna girişiyle Galatasaray’ın oyuna tamamen domine etmesi.

Kısa mesaj

Galatasaray son yılların en iyi sezon başlangıcını yaşıyor. Terim geniş kadrosundaki her bir oyuncudan fazlasını alıyor. Her maç yeni birinin yıldızı parlıyor.

YORUM YAZ