MENÜ

Hatay dağıldı Kayseri rahatladı

Abone Ol Google News

Petrescu’nun ayrılmasının ardından takımı yardımcı antrenör Uğur Kulaksız’a emanet eden Kayseri, Rize’nin ardından Hatayspor’u da yıktı. Sezonun flaş takımını deplasmanda 3-1’le deviren Sarı-Kırmızılılar, 31 puana ulaşıp ateş hattından uzaklaştı.

Haberin Devamı

Hatayspor 5 maç aradan sonra ilk kez yenilgiye uğrarken Kayserispor’un Rize galibiyeti sonrası zor bir deplasmanı aşması önemliydi. Ligin ikinci yarısında kendi sahasında sadece Ankaragücü’nü yenebilen Hatayspor’un oyun gücü hayli düşüktü. Buna karşılık Kayserispor’un İlhan Parlak önderliğinde hızlı ve net bir hücum planı vardı. Tecrübeli kaptanının golüyle öne geçen Kayserispor, duran top organizasyonunda stoperi Uğur Demirok’un kafasıyla işi kolayladı.

10 kişi golü bulsalar da...

Hatayspor Kone’nin rakibinin kaval kemiğine basması sonucu 52’de 10 kişi kalmasına rağmen hücum planını işletmeyi sürdürdü. Nitekim birkaç dakika sonra Pablo’nun golüyle farkı 1’e indirdiler. Fakat Kayserispor 1 kişi fazla oynamanın avantajını saha parselasyonunda rakibine hissettirerek maçın kontrolünü hep elinde tuttu. 58’de Pedro Henrique’nin golüyle tüm kontrolü eline geçiren konuk ekip 3 puanla evine döndü. Son haftalarda oyundan alınan futbolcuların tepkileri futbol gündeminden düşmüyor.

Haberin Devamı

Boupendza’dan isyan

Hatayspor’un yıldızı Boupendza’nın oyundan alınırken kenar yönetime gösterdiği tepkiler ve doğrudan soyunma odasına gidişi dikkat çekiciydi. Her futbolcu oynamak ister ve niyeyse kötü oynadığını kabul etmez. Futbolcuların teknik direktörlerinin tercihleri kadar yerine giren takım arkadaşına da daha çok saygı göstermesi gerek.

YORUM YAZ