MENÜ

Haftanın kazananı

Abone Ol Google News

Vitor Pereira, Kim Min Jea’yı sağ stoper başlatınca Giresun’un tüm ayarları negatif etkilendi. Fenerbahçe’nin sağ kanadı da çok dinamik hale geldi; Ferdi’nin attığı golde Kim, organizasyon şefiydi. Sonrasında savunmanın merkezine geçti. Gol henüz 2. dakikada geldi ve sonrasında Fenerbahçe istediği baskıyı kuramadı. Giresun özellikle 30’dan sonra cesur geldi. Bu baskı penaltı getirse de Balde direğe takılınca, Fenerbahçe iyi oynamadığı bir devreyi önde bitirdi.

Haberin Devamı

Mesut Özil-Valencia-Rossi forvet üçlüsü beklenen üretimi yapamayınca Berisha-Rossi değişimi maçın momentumunun Fenerbahçe’de kalmasını sağladı. Nitekim Berisha, Mesut’u golle buluşturan isimdi. Mesut çok büyük yetenek ama gözü hep kenarda, ‘Acaba çıkacak mıyım?’ tedirginliğini yaşıyor gibiydi. Böylesine büyük oyuncular değer görmek ve bazen kötü oynadıklarında bile sahada kalıp alkışlanmak isterler. Herkesin puan kaybettiği bir hafta arasında Fenerbahçe çok da iyi oymadığı bir maçı 2-1 kazanarak büyük adım attı.

Gecenin sorusu

Pereira tam 20 lig maçında Kadıköy’de yenilmemenin coşkusunu mu yoksa evde Giresun’dan daha az şut atmanın kaygısını mı yaşamalı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Kim Min Jea sağda başlayıp merkeze geçene kadar takımının golüne yardım etti. Maç boyunca dinamik ve çok kararlıydı.

Maçın olayı

Giresunspor’un bu sezon Süper Lig’deki ilk golünü atması.

Kısa mesaj

Sanırım futbol tarihimizde ilk kez aynı haftada 3 ayrı maçta ilk 2 dakika içinde gol oldu. Muhammed ve Cornelius 1. dakika dolmadan ağları bulurken Fenerbahçeli Ferdi golü attığında henüz 2. dakika dolmamıştı.

YORUM YAZ