MENÜ

Göztepe, Antalya'yı yaktı

Abone Ol Google News

Göztepe, Antalya deplasmanında kendine yön çizecek bir galibiyete imza attı. Göztepeliler eski hocaları Tamer Tuna’nın takımına karşı çok net bir skorla kazanarak hikayeyi süslediler. Topun hakimiyetini ev sahibine bırakıp fena sayılmayacak bir geçiş oyunu performansıyla sonuca giden İzmir temsilcisi istediğinde ne kadar hızlı bir takım olduğunu fazlasıyla gösterdi. Halil ve Serdar’ın savunma arkası koşularıyla Antalyaspor’un futbol güvenini kıran Göztepe, maçı çok daha Farklı kazanabilirdi.

Haberin Devamı

Tek devrede büyük fark

Maçın başında Antalyaspor’un ev sahibi avantajı sadece topa sahiplikte kaldı. Aslında bunu sağlayan Göztepe’nin İlhan Palut ile daha da sağlamlaştırdığı oyun yapısıydı. Ligin ilk yarısını geçiş oyunundaki becerisiyle lider bitiren Sivas’ın bir Farklı versiyonunu oynayan Göztepe; Serdar, Halil ve Jerome ile neredeyse her hücumda rakibi tedirgin etti.

Maçın sadece ilk yarıda atılan 3 golle bitmiş olması, ikinci yarıyı izleyince biraz şaşırtıcı geliyor doğrusu. Şayet Jerome biraz daha paylaşımcı olsa Göztepe son haftaların en dikkat çekici skoruna imza atabilirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ