MENÜ

Gol yemek kader değildir!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe düne kadar ilk 10 içinde en çok gol yiyen takımlardan biriydi. Gustavo’nun stoper, Sadık’ın sol bek (stoper) performansıyla gol yememe konforunu yaşadı. Olması gereken bu oysa. Gustavo’nun stoper performansıyla pas çıkışları daha sorunsuzdu. Fenerbahçe’nin ön oyuncuları uzun bir aradan sonra ‘oh’ çekti, akılları savunmada kalmadan oynadılar. Sadık’ın ilk sol bek deneyimi savunma açısından tatmin ediciydi. Hücum planları hızlı forvetler üzerine kurulu Kasımpaşa’da Yusuf Erdoğan’ı her fırsatta durdurdu. Bir sol bekten ziyade sol stoper gibi oynayan Sadık’ın hücumda hiç olmayışı yükü Sinan ve Mert Hakan’a bindirdi. Kasımpaşa karşısında iki performansın altını çizmek gerek. Pelkas yine müthiş oynadı. Bu sezon Fenerbahçe’nin piyango transferi olduğunu her maç bir kez daha gösteriyor. Fenerbahçe’ye büyük dinamizm kattı, hücumun her bölgesinde etkili oynuyor. Ayakta alkışlanacak bir diğer isim ise 10 günlük karantinadan sonra neredeyse idman yapmadan 11 başlayıp 90 dakika sahada kalan ve nefis bir asiste imza atan Ozan Tufan.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Erol Bulut dominant bir yeni stoper mi istiyor yoksa sezonu Gustavo’yla mı geçirecek?

Maçın starı

Hazırlık döneminin yıldızı olsa da beklentilerin uzağında kalan Thiam eski takımına 2 gol birden atarak sezonu açtı!

Maçın olayı

Sinan Gümüş’e ceza sahasında yapılan faulün es geçilmesi ve akabinde Kasımpaşa’nın gollük atağının olmayan ofsayt ile kesilmesi.

Kısa mesaj

Fenerbahçe savunmasının bu sezon 4. kez bir maçı gol yemeden bitirmesi, kalesinde 20 gol gören bir şampiyonluk adayı için önemli bir gelişme.

YORUM YAZ