MENÜ

Gençlik ateşi

Abone Ol Google News

Galatasaray, başlama düdüğüyle birlikte sahaya büyük bir efor koydu. Fatih Terim’in tercih ettiği forvet hattının yaş ortalamasının 22 olması İtalya Ligi’nin en yaşlı takımı Lazio’ya karşı büyük bir enerji farkı yarattı.

Haberin Devamı

Morutan’ı sola Kerem’i sağa yerleştiren Terim, Cicaldao’ya forvet arkasında konforlu bir alan sundu. Bu sayede İtalya Ligi’nin en çok isabetli pas yapan takımından topu baskıyla aldılar, yetenekle ayaklarında tuttular. Morutan sağ kenarda bir oyun kurucu gibi Cicaldao ve Halil’i oyunda tuttu, onlara kritik noktalarda topla buluşma imkanı tanıdı.

Sarri 56 ile 66 arasında Savic, Muriqi ve Pedro ile topun hakimiyetini almak için hamle yaptığı anda büyük bir kaleci hatasıyla Galatasaray öne geçti. Ne var ki, Terim 78 dakika boyunca üçüncü bölgede yüzde 91 pas isabet oranıyla oynayan Taylan’ı çıkardığı andan itibaren top kayıplarını artırdı ve Lazio’yu üzerine getirdi. Kaderin cilvesi; Galatasaray, iyi oynadığı, pozisyona girdiği, direkleri dövdüğü ve hak ettiği bir maçı şans golüyle kazandı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Diagne ve Mustafa Mohamed, Halil Dervişoğlu’nu izledikçe ne düşünüyorlardır acaba?

Maçın starı

Taylan oyunda kaldığı 78 dakika boyunca 3. bölgede yüzde 91 pas isabetiyle fark yaratırken, 3/4 top kaptı ve gecenin yıldızı oldu.

Maçın olayı

Lazio kalecisi Strakosha’nın savunmanın yükselttiği topu Taylan oyunda kaldığı elleriyle gol yapması...

Kısa mesaj

Sahaya 6 tane 24 yaş altı oyuncuyla başlayan Galatasaray, Serie A’nın en yaşlı takımına karşı enerjisiyle kazandı.

YORUM YAZ