MENÜ

Futbol maçı!

Abone Ol Google News

Beşiktaş ile Trabzon arasında oynanan maç alışılagelmiş, bol kavgalı az futbollu büyük maçların çok dışındaydı. Başından sonuna kadar her bir saniyesi futbolla, heyecanla doluydu, güzel bir futbol maçıydı. Quaresma bir ayda Beşiktaş’ın sorunu haline dönüşmeyi başardı. Malmö maçındaki kırmızının üzerinden 3 gün geçmeden Trabzon maçına 11 başladı ve devre biterken Ljajic’e pası vermeyip kaptırdığı top kalesine gol oldu. Elbette bu hata yapanın tarafından bakış. Atanın tarafı ise pırıl pırıl. Sosa çizgiden öyle bir orta yaptı ki, Medel’in başının üstünden Rodellega’ya o topu geçirdi, golü hazırladı. Rodallega ve Sosa ikilisi Trabzon’un oyun kalitesini yukarıya çekiyor. Şu an yarıştaki takımlara bakıldığında böyle uyumlu ikili görmek zor. İkinci yarı Caner ve Gökhan’ın girmesi ve Dorukhan’ın nefis performansıyla işin rengi değişti. Onazi’nin kendi kalesine attığı gol fitili ateşledi. Ancak geri dönüşe yetmedi. 90+6’da sahneye çıkan Pektemek, Beşiktaş için her şeyin kötü gittiği bir gecede takımını ipten alarak 1 puanı kurtardı.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Haberin Devamı

Puan sıralamasında 2. ile 9. takım arasında sadece 4 puanlık bir makas var. Bir galibiyet yarışta her şeyi değiştirebilir.

Gecenin sorusu?

Malmö maçında kırmızıyı görüp Beşiktaş’ın elenişine yardım ettikten sonra Quaresma’nın Trabzon maçında 11 başlaması oyuncuya ödül mü, Beşiktaş’a ceza mı?

Maçın starı

Dorukhan aldığı her dakikanın hakkını veriyor. Dün Beşiktaş’ı geri döndüren adamların başındaydı. İlk gol Onazi’ye yazıldı, ama pozisyon ona yazar.

Maçın olayı

İkinci yarıya başlarken Gökhan Gönül ve Caner’in oyuna girmesi.

YORUM YAZ