MENÜ

Düello Rize'nin

Abone Ol Google News

Hafta içi erteleme maçında ligin lideri Alanyaspor’u yenerek büyük özgüven kazanan Göztepe, Rize deplasmanında son dakika penaltısıyla mağlup oldu. Güzel, zevkli, pozisyonlu ve aksiyonu bol bir 90 dakika izlediğimizi belirtmeliyim. Ligde 3 haftadır kazanamayan Çaykur Rizespor maçta 2-0’ı bulmasına rağmen Göztepe nefis bir geri dönüşe imza attı ve 81’de durumu 2-2’ye getirdi.

Haberin Devamı

Aksiyon filmi gibi

Son dönemde izlediğimiz en aksiyonlu maçlardan biriydi doğrusu. İki takım da futbol oynamaya odaklıydı ve topu rakip ceza sahasına taşımak için yoğun uğraş verdiler. Bu konuda iki takımın da eşit çaba harcaması futbol kalitesini yükseltti. Göztepe’nin 2-2’yi bulmasının ardından Rize beraberliğe razı olmadığını göstermek için baskıyı artırmak istedi. Kornerde Alparslan’ın rakibini boynundan çekerek düşürmesinin ardından hakem Özgür Yankaya penaltıya hükmetti. Boldrin’in penaltısını kaleci İrfan çıkardı, tamamladı yine çıkardı fakat Skoda’nın son şutuna yetişemedi.

Yenilmezlik son buldu

Göztepe 6 maçtır ligde iyi bir yenilmezlik serisi yakalamıştı. Oldukça dirençli ve pozitif futbol oynamaya çalışan İzmir ekibinin ortaya koyduğu futbol ve mücadele maçı kaybetseler bile alkışa değerdi. Loic Remy’yi kullanamadığı için son 3 haftada maç kazanmakta zorlanan Çaykur Rizespor ise 3 hafta aradan sonra 3 puana ulaşarak bir anlamda hayata döndü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ