MENÜ

Domine etmeliyiz

Abone Ol Google News

Ülke olarak futboldaki düşüşümüzü kabullenmiş olmasak da Uluslar Ligi C Ligi’nde oynamayı hak edecek muhteşem hatalar yaptığımızı unutmayalım. Stefan Kuntz ile çıktığımız yeni yolumuzda öncelikle C Ligi’nde tek bir puan dahi kaybetmeden grubu lider tamamlamalı, peşinden EURO 2024 biletini almalıyız. Ancak hâlâ kapalı savunmaya hücum ederken set oyununda eksiklerimiz var. Faroe Adaları’na karşı yüzde 70 üstü topa sahipken, set oyununda etkisiz kalmamız ve maçın kilidini açan ilk iki golü kontra ataktan buluşumuz düşündürücüydü. Bugün rakip, ilk maçta 6-0 yendiğimiz Litvanya.

Haberin Devamı

2 futbolcu kaldı!

Lüksemburg karşısında kötü oynadığımız bir ilk yarının ardından Serdar Dursun’un girişiyle Halil’in rolüne dönüşü, peşinden de Doğukan Sinik’in bağlantıyı yapması maçı çözen detaydı. Litvanya’ya karşı bugün İzmir’de set oyununun tüm inceliklerini denemeliyiz. Kuntz’un rakibin zayıflığına bakarak hiç denemediği oyuncuları kullanması beklenebilir. Kuntz’un 3 maçta kullanmadığı iki futbolcumuz kaldı; kaleci Altay Bayındır ve santrfor Tiago Çukur.

Haberin Devamı

Pratiğe ihtiyacı var

Milli Takımımız'ın tarif edilebilir bir oyuna kavuşması için çok fazla pratiğe ihtiyacı var. C Ligi’ndeki rakiplerimizin zayıflığı herkesin malumu. Kasım ayında herkesDünya Kupası’na gidecekken, bizim hazırlık maçları için çok doğru rakipler seçmemiz gerekiyor. Başka türlü C Ligi’ni domine etmemizin bir anlamı olmayacak.

YORUM YAZ