MENÜ

Doğru ekiple iş yapar

Abone Ol Google News

Guti, Real Madrid’i Zidane’dan önce çalıştıran Solari’yle aynı dönem futbol oynadı. Sonrasında da onun ayak izlerine basarak ilerledi. Solari’den sonra Real Madrid U19 takımını çalıştırdı, oradan Beşiktaş’a geldi. Ama Solari, Real Madrid’in rezerv takımı RM Castilla’ya geçti, Lopetegui gönderilince de Real’in başına.

Haberin Devamı

Guti kalsa sıra ona da gelebilirdi. Beşiktaş daha evvel Aybaba, Çalımbay, Sağlam gibi evlat kontenjanlarını kullandı. Sırada Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek gibi denenmemiş isimler bekliyor. Guti bu isimlerin yanında hiç lig antrenörlüğü yapmaması sebebiyle bir adım geride görülebilir.

Büyük bir figür

Guti büyük bir figür ve günün birinde Real Madrid’in başına geçmek istiyor. O yüzden ilk düğmeyi doğru iliklemek zorunda. Beşiktaş’ta başarılı olursa bir sonraki durağının Real olacağına şüphe yok. Guti’nin parlak bir futbolculuk kariyeri oldu, antrenörlükte de önü açık. Beşiktaş için riskli bir tercih gibi görünmüyor. İyi bir sportif direktör ve doğru bir yardımcı ekibiyle Beşiktaş’ı taşıyabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ