MENÜ

Devre farkı!

Abone Ol Google News

Emre Belözoğlu’nun yapıp Erol Bulut’un yapamadığı nedir sorusunun cevabı çok açık şekilde; “Büyük takım oyunu” Erol Bulut’un 3 forvetli düzeninden 5 orta sahalı oyuna dönmek Fenerbahçe’yi az top kaybeden, çok topla oynayan bir takıma dönüştürdü. Erzurum karşısında 13 dakikada 3 farka ulaşmanın tılsımı da buydu. İrfancan’ın öldürücü paslarının damga vurduğu ilk 13 dakikada Fenerbahçe fişi çekti. İrfancan’ın bu kadar yükseldiği bir 45 dakikada Mesut Özil’i kimse bu kadar etkisiz beklemezdi. Fenerbahçe Gaziantep maçından bu yana her maçın ilk yarısını sezonun en iyisini oynamak niyetiyle sahaya çıkıyor gibi. Kasımpaşa’dan sonra Erzurum’a karşı da nefis bir ilk yarı izlettiren Fenerbahçe ikinci yarıda temposunu düşürdü. Son 15 dakikada Erzurum’u cesaretlendirdi. İki devre arasında bu kadar oyun farkı olmamalı.

Haberin Devamı

Maçın sorusu

Harun her maç bir çıkış hatası yapmak zorunda mı?

Maçın starı:

İrfan Can, Mesut Özil’den beklenen paslarıyla maçın 3-0’a gelmesini sağladı. İkinci golde Valencia’ya asisti çok fantastikti.

Haberin Devamı

Maçın olayı

İlk yarı 6/11 isabetli şut atan ve tam 50 kez Erzurum ceza sahasında topla buluşan Fenerbahçe’nin ikinci yarıda ilk isabetli şutunu 87’de atması.

Kısa mesaj

Fenerbahçe tam 50 kez rakip ceza sahasında topla buluşmasına karşın Erzurum’a 25 kez bu şansı tanıdı. Emre hocayı soyunma odasına bu gönderdi.

YORUM YAZ