MENÜ

Detaylarda kaybettik

Abone Ol Google News

Sahadaki U21 takımımız, 2017’nin Avrupa şampiyonu U19 kadrosu ve 2017 Dünya şampiyonu U17 takımından oluşan İngilizlere karşı iyi bir futbol sergilediler. Gerçi maça kötü başladık, Rıza Çalımbay’ın diliyle basit bir gol yedik. Sağ kenarda oynayan Mert Müldür Milli Takımımız’ın sağa çekerek oynamasının birinci sebebiydi. Bu sezon Sassoulo forması giyen Mert geri dörtlüdeki en dikkat çeken oyuncumuzdu. Stoperde Trabzonlu Hüseyin Türkmen’in partneri Ravil Tagir henüz 16 yaşında olmanın tedirginliğiyle yediğimiz golde kolay sayılabilecek bir ıskaya imza atarak önemli bir hayat dersi aldı. Antalyasporlu Doğakan Sinik, topa yatkınlığıyla sağ kenardan sol kenara attığı uzun metrajlı paslarla oyunun yönünü değiştirmekle kalmadı, attığı golle maça dönmemizi sağladı. İlk yarinin son dakikasında Ahmed Kutucu’nun ceza sahası içinde çekilip düşürülmesi çok net bir penaltıydı. İkinci yarıda detaylarda kaybolmayıp Mert’in golünü koruyabilsek gruptan çıkma şansımızı zorlayacaktık ama 2 dakika iki gol yiyerek başka turnuvalara doğru yol aldık.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

İlk 11’imizde sadece 4 oyuncu ülke dışında forma giyiyor, fakat asıl soru ülkemizdeki futbolcular kulüplerinde ne kadar forma giyebilecek?

Maçın starı

Nkeitah aslen bir Arsenalli ama gelişmini sürdürmesi için Leeds United’da Marcelo, Bielsa gibi bir futbol profesörüyle çalışıyor. Attığı 2 golle gecenin yıldızıydı.

Maçın olayı

Maçın 45 dakikasında Ahmed Kutucu’nun düşürülmesiyle verilmeyen penaltı ve 2-1 öndeyken 2 dakika içerisinde kalemizde gördüğümüz 2 gol maçın seyrini değiştirdi.

Kısa mesaj

Sahadaki İngiliz U21 takımının bir bölümü 2017 Dünya Şampiyonu U17 takımının, bir diğer bölümü ise 2017 Avrupa Şampiyonası U19 takımının parçalarıydı.

YORUM YAZ