MENÜ

Dadaş uçuşa geçti

Abone Ol Google News

Sadece haftanın değil, sanırım sezonun en kritik maçlarından birini izledik. Ev sahibi Göztepe’nin maç başlamadan evvel ligde kalma konusunda 6 maçın 4’ünü İzmir’de oynayacak olması sebebiyle daha avantajlı olduğunu düşünenlerin sayısı az değildi. Fakat Tamer Tuna’nın sol stoperde Berkan’ı, Poko’yu da sağ bekte kullanmak zorunda kalması takımın balansını etkiledi. Erzurum, geçen hafta Akhisar’ı yenerek başlattığı büyük direnişi İzmir’de Göztepe’ye karşı da sürdürerek sezonun en kritik galibiyetine imza attı. Ligde kalmak için zorlu fikstürüne rağmen kadro kalitesi ve oyun iştahıyla sıralamayı darmadağın ediyor.

Haberin Devamı

Emrah’tan harika asist

İlk yarıda Emrah Başşan’ın harika asistini Taylan gole çevirdiği andan itibaren oyunun momentumu hep Erzurum’un elindeydi. İkinci yarıda Gouffran’ın yerine giren Yasin’in 5 dakikada sakatlanması planları değiştirdi. Topun hakimiyeti Göztepe’de kalsa da topa nitelikli sahip olamadıkları için maçı da çeviremediler.

Fikstürleri zor ama...

Erzurum devre arasında Obertan, Eduok ve Kanstrup gibi takımı ayağa kaldıracak transferler yaptı. Aslında çok daha erken ayağa kalkmaları gerekiyordu. Çok şanssız maçlar kaybettiler, Kasımpaşa’ya 2-1 yenilmelerinin izahını yapmak hala kolay değil. Hamza Hamzaoğlu şayet Erzurum’u ligde tutabilirse büyük iş yapmış olacak. Fakat Bursa, Göztepe ve Erzurum’un fikstürüne bakıldığında Hamzaoğlu’nun dezavantajlı olduğu düşünülebilir ama Göztepe’yi deplasmanda yenmeleriyle rüzgarı arkalarına aldıklarını unutmamak gerekir.

Haberin Devamı

Maçın adamı: Taylan Antalyalı

Erzurum’un genç yıldızı, final maçında sadece yeteneğini değil, oyun karakterini de gösterdi. Attığı golle de galibiyeti getirdi.

YORUM YAZ