MENÜ

Çarşı karıştı

Abone Ol Google News

Bülent Korkmaz; Skrtel ve Epureanu’nun ağırlığından faydalanmak için Bajiç’le başlamak yerine Ömer Ali ve Faruku Miya ile santrforsuz ama çok hareketli bir forvet oyunu oynadı. Bu tercihi Korkmaz’a, Miya ve Ömer Ali’yle ilk 45 dakika dolduğunda 3 nefis gol hediye etti. Okan Buruk bu duruma ilk saat dilimi dolmadan müdahale etmek zorunda kaldı ve Epureanu-Berkay değişikliğiyle Mehmet Topal’ı stopere çekti. Bu değişim Konya forvetlerinin hareket alanını daralttı. Üstüne bir de Robinho-İrfan değişimi gelince arkada hızlanan Başakşehir önde 5 forvetle kalarak 2 gol birden buldu. Fakat bu kadar forvetle oynamalarına rağmen sahada hep Mahmut Tekdemir’i aradılar. Merkezden topu rahat getiren Konyaspor Johnson’un olağanüstü asistiyle 4. golü bularak Okan Buruk’u Mahmutsuz oynadığı için cezalandırdı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sistemin sigortası Mahmut Tekdemir sağlıklıysa neden ilk 11 başlamaz?

Maçın starı

Farouk Miya hızıyla ilk yarıda Başakşehir’in başını döndürmekle kalmadı 2 de gol buldu, gecenin yıldızı oldu.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Başakşehir’in sezonun ilk haftasındaki Malatya maçından bu yana bir maçta 3 gol yemesi. Hem de bunu ilk 45 dakikada başarması!

Kısa mesaj

Kayseri, Rize ve Malatya yenildiği için bu 9 puanlık galibiyet Konya’yı ligde tutabilir. Başakşehir ise Trabzon yenildiği için kalan iki haftada alacağı ilk 3 puanla tur atabilir.

YORUM YAZ