MENÜ

Böyle gol yenmez

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için bu sezon ‘Böyle gol yenmez’ cümlesini kurmadığımız maç yok neredeyse. Zenit karşısında o kadar büyük savunma hataları vardı ki, sağ bekten, sol beke, stoperden, Mehmet Topal’a kadar herkes faciaya zemin hazırladı. ilginçtir Mehmet Topal kariyer golünü attığı maçta öyle bir hata yaptı ki tur resmen kanatlanıp uçtu. Zenit’in turu hak edecek bir futbol oynadığını söylemek zorken bu kadar basit savunma hatalarıyla avrupa’dan elenmek çok acı gerçekten. Zenit’in attığı ilk iki golde iki bekin etkin rol oynaması bir tesadüf değil maalesef.

Haberin Devamı

İki golde de Şener’in alanını boşaltması ve Hasan ali’nin iranlı forvet Serdar’ın altında ezilmesi... Bunlar antrenör için de, oyuncular için de tarifi zor pozisyonlar.

Gecenin sorusu

Fenerbahçe ‘Böyle gol yenmez’ klişesinden ne zaman kurtulacak? Bariz savunma hatasından 3 gol yemeyi Skrtel ve arkadaşları nasıl izah edecek?

Maçın starı

Serdar Azmoun, Zenit’e yeni katılmış olmasına rağmen sistemin temel taşıymış gibi oynadı. İlk golün asistini yaptı, diğer golleri de kendisi attı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Fenerbahçe savunması tel tel döküldü ama Mehmet Topal kariyer golünü attığı maçta öyle bir hata yaptı ki tur elden uçup gitti.

Kısa mesaj

Mehmet Topal’ın attığı Zidane golü ve Tolgay sonrası oyun Fenerbahçe’yi bu savunmaya rağmen Petersburg’dan turla döndürebilirdi. İnsan buna yanıyor.

YORUM YAZ