MENÜ

Biraz cesaretle olur

Abone Ol Google News

Üç maçı üst üste kaybettikten sonra Konya deplasmanında alınan 3 puan hayat kurtarır. Ama... Topal ile Jailson yan yana oynayacaksa Aykut hocanın, Pereira’nın ya da Advocaat’ın suçu neydi? Fenerbahçe zaten iki iyi ön liberoya sahipti. Josef ile Topal birlikte emekli olana kadar oynarlardı. O zaman bu kadar git-gel’e ne gerek vardı? Ortada ciddi bir vasatlık sorunu varken tüm bu kadro revizyonu vasatlığı bertaraf etmek için yapılmadı mı? O halde Cocu’ya düşen biraz daha cesur olmak ve Jailson sahadayken yanında Eljif ya da Ekici gibi topu işleyebilen bir 8 numarayla oynamak. Cocu’nun Benzia’yı 10 numarada kullanarak 4-3-3 takıntısı olmadığını göstermesi pozitif görünse de çift 6 numaralı 4-2-3-1 düzeni Fenerbahçe’yi son 3 yıldan bir adım öteye götürmez.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

İsla’nın sol bek oynaması için İsmail’i 79 dakika sahada izlemeye gerek var mıydı? Aykut hoca geçen sezon inatla oynatmamıştı ama bence Fenerbahçe’nin sol beki Isla olmalı.

Maçın starı

Eljif Elmas oyuna girer girmez Fenerbahçe’nin ışığı parladı. Aatif’ın yerine sol forvet olarak oynadı ve ceza sahasına ilk girişinde golü yaptı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Benzia, akıllı olduğu kadar yere sağlam basan bir 10 numara. İlk maçında akıl dolu bir asist yapması gecenin en dikkat çeken ayrıntısıydı.

Kısa mesaj

Fenerbahçe’de her hafta yeni bir oyuncuyu izliyoruz. Benzia kaliteli oyuncu. Jailson vasatın üzerindeydi ama ön liberoda tek başınayken izlemek gerek.

YORUM YAZ