MENÜ

Az bile attı!

Abone Ol Google News

İlk yarı Galatasaray’ın yüzde 80’lerde topa sahip olmasının altında yatan unsur, merkezde topu çabuk geri kazanıp geri koşmak zorunda kalmamasıydı. Bu sayede Belhanda Fernando’nun yanında merkezi domine ederken Emre Akbaba ceza sahasında Diagne’nin ekseninde pozisyon aradı. Galatasaray dün santrforuna topu doğru getirdi, ceza sahasında da topla buluşturdu. Diagne 2 golünü de penaltıdan atmış olabilir, ama akan oyunun da hakkını vermeye başlaması Terim’e Kadıköy öncesi rahat uyku fırsatı verir. Diagne’nin Emre’den frikiği alması, peşinden Belhanda’dan ikinci penaltıyı istemesi ne kadar atmak istediğinin göstergesiydi. Fakat Belhanda’nın aşırı tepki vermesi şaşırtıcıydı. Malatya 2’yi yiyene kadar tek bir planla oynadı. Erol Bulut Galatasaray’a karşı da o kadar derinde savunma yaptı ki, oyunun merkezi kendi ceza sahasıydı. Galatasaray ligin en güçlü iç saha oyunlarından birine sahipken, bu kadar geriye yaslanan Malatya’ya az bile attı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Fatih Hoca, geriden oyun kurulumunda mahir Marcao’yu da kaybetmişken Kadıköy’de tandemi hangi isimlerden kuracak? Fernando’yu stoperde görür müyüz?

Haberin Devamı

Maçın starı

Martin Linnes gerçek bir işçi arı olduğunu kaçıncı kez gösterdi hatırlamıyorum. Sol bekte harika iş çıkardı, 2 golün de asistini yaptı.

Maçın olayı

Marcao’nun sarı kart görüp derbide cezalı duruma düşmesi.

Kısa mesaj

Yeni Malatya’nın kupa motivasyonu katılım statüsü düşünüldüğünde doğal olarak ligden fazlaydı. Kupa şampiyonu, Avrupa Ligi’ne gruplardan başlıyor ve Süper Kupa finalinde oynamaya hak kazanıyor.

YORUM YAZ