MENÜ

Atiba ve Aydınus!

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ın sahasında Gençlerbirliği’ni yenmesinden doğal bir şey yoktur herhalde. Ama maç doğal olmayan bir hakem kararıyla başlayınca ister istemez atılan 4 gol gölgede kalıyor. 11’deki pozisyon öncesi Nadir’e yapılan faul var, buna karşılık oyuncunun da doğal bir sitemi. Karşılığı da sarı kart. Sonrasında trafik polisliği yapıp oyuncuyu radara almak ve kırmızıyla atmak adalet sistemini tartışılır hale getiriyor. Adaleti sağlamak değil de derbideki hakem yönetimine isyan eden Beşiktaş camiasını idare etmek gibi algılanıyor, galibiyetini gölgeliyor. Zira tribünler bile uzun süre bu kararı protesto etti. Zaten tek bir Beşiktaşlı’nın bu kararı adaletli bulduğunu zannetmiyorum. Oyuna gelecek olursak; 11. dakikada 10, 36’da 9 kişi kalmış Gençlerbirliği’ne karşı ilk yarıyı 1-0 geride kapadı Beşiktaş. 2 Aralık’tan beri ilk kez bir lig maçında oyuna giren Oğuzhan’ın oyunu düzeltmesi, Atiba’nın insan üstü çabalarıyla 3 asist, 1 gol yapması gecenin akılda kalan diğer unsurlarıydı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Fırat Aydınus’un Nadir Çiftçi’yi kırmızı kartla oyunda atmasını protesto etmeyecek tek bir Beşiktaşlı var mıdır?

Maçın starı

Atiba 3 golün asistini yaptı, dördüncüyü de kendi attı. Kanadalı sadece dün gece değil Beşiktaş ’ın son dönemde kazandığı tüm maçların adamı.

Maçın olayı

Henüz maçın 11. dakikasında Fırat Aydınus’un Nadir Çiftçi’yi oyundan atması.

Kısa mesaj

Beşiktaş yönetimi her yıl Atiba’yla son dakikada birer yıllık sözleşmeler imzalıyor. Bence Atiba’nın önüne, ‘nefes aldığı sürece bu takımda oynar’ maddesiyle süresiz kontrat konmalı.

YORUM YAZ