MENÜ

Antalya'nın bileği bükülmüyor

Abone Ol Google News

Ersun Yanal yönetiminde yenilmez bir takıma dönüşen Akdeniz ekibi, zorlu Gaziantep deplasmanında da yıkılmadı, seriyi 11 maça çıkardı. Heyecan fırtınasına sahne olan karşılaşmada iki takım da son vuruşları yapamadı.

Haberin Devamı

Antalyaspor, Hatayspor’a 6-0 kaybettiği günden beri yenilgi yüzü görmedi. Ersun Yanal açısından bu travmatik hezimet yeni bir kapı açtı. Topa sahip olmakla ilgilenmeden iyi savunma yapmak üzerine kurulu bir sistemle bunu başardı Yanal ve öğrencileri. Gaziantepspor deplasmanında da en iyi yaptıkları şeyi yaptılar ve gol yememek üzerine kurulu planlarıyla 1 puanı aldılar.

Oğuz ve Mirallas kaçırınca

Gaziantepspor iyi savunma yapan Antalyaspor’a karşı maç içerisinde birkaç tane çok net pozisyon buldu. Önce sağ bek Oğuz kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü değil asisti düşününce mutlak golden oldular. İkinci yarıda da kaleci kalesinde yokken savunmanın pas hatasında Mirallas boş kaleye golü yapamadı.

Son anlar nefes kesiciydi

Maçın son dakikaları bir o kalede bir bu kalede diye tabir edilen pozisyon zenginliğiyle doluydu. Gaziantepspor, Kenan-Dicko değişikliğini biraz geç yaparak Antalyaspor’a karşı üstünlük kurmakta zorlandı. Antalyaspor ise Gökdeniz’in ön ayak olduğu pozisyonlarla golü bulmasına rağmen ofsayt gerekçesiyle tabelayı değiştiremedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ