MENÜ

Akdeniz kasırgası

Abone Ol Google News

Antalyaspor, Kasımpaşa’yı deplasmanda yenerek ligin zirvesine ayrı bir renk getirdi. İlk 10’da yer alan takımlar arasında en çok gol yiyen takım olmanın getirdiği tedirginlikle Bülent Korkmaz’ın önce savunma demesi ve ön liberoda Chico ile başlaması Antalya’nın hücum düzenini negatif etkilemiş olabilir. Zira ilk 30 dakika Kasımpaşa rüzgar gibi esti. Ceza sahasına kadar topu rahat getirdiler bol şut çektiler.

Haberin Devamı

Ama Diego ile Celutska ikilisi, Diagne’yi temas ederek topun yörüngesinden çıkarmayı başardı. Trezeguet’in maçın hemen başında çift vuruş işaretine rağmen doğrudan ağlara gönderdiği top şaşırtıcıydı. Zira futbolcuların çift vuruş kuralını iyi biliyor olmaları gerekiyor. Keza benzer pozisyonda Antalyaspor doğru organizasyon ile Yekta üzerinden Diego’ya golü yaptırmayı başardı. Duran toplar bizim ligimizin karakterini yansıtıyor.

Kontra planı işledi

Maçın ikinci yarısında Doğukan-Serdar Özkan değişimiyle yüklenen Kasımpaşa’yı arkada kontra yakalamak isteyen Bülent Korkmaz’ın planları işledi. Hakan Özmert’in harika iş çıkardığı bir günde Serdar’ın genç sağ bek Onur’un tecrübesizliğinden faydalanarak kazandırdığı penaltı maçın sonucunu tayin etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ