MENÜ

9 kişiye şut çekememek!

Abone Ol Google News

Uzatmalarla maçın son 20 dakikalık bölümünü 9 kişi tamamlayan Konyaspor, insan üstü bir çaba göstermeden Fenerbahçe’yi yendi. Rakibi o kadar vasattı ki öyle bir çabaya 9 kişi kalmasına rağmen hiç ihtiyaç duymadı. Gustavo ile Jailson stoperde olunca Fenerbahçe ceza yayı üzerine gönderilen tüm yüksek toplar Konya için büyük avantaja dönüştü. Konya’nın attığı golde sıradan bir stoperin rakibine vurdurmayacağı top Jailson’dan geçti ve yay üstünde Bajic’in önüne düştü. Golden sonra Fenerbahçe daha da düştü, hiç reaksiyon veremedi. Selim Ay ve Uğur ikilisi Vedat’ı iyi paylaştı, Kruse’nin yerine oynayan Zajc da Johnson’a yenilince sahada herşey Bülent Korkmaz’ın istediği gibi ilerledi, Fenerbahçe maçı isabetli şut çekemeden bitirdi. Fenerbahçe bu sezon kötü performanslar çıkardı ama dün geceki kadar kötüsünü uzun zamandır seyretmemiştim.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe alt yapısında şu vasat kadroda oynayacak kapasitede bir tane bile futbolcu yok mu?

Maçın starı

Bülent Korkmaz. 67’de 10, 76’da 9 kişi kalan takımını oyunun içinde tuttu ve sahada kalan tüm futbolcularını gecenin yıldızı yaptı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin maçı 9 kişi tamamlayan rakibi karşısında tek bir isabetli şut çekememesi.

Kısa mesaj

Bırakın VAR’ı, gol çizgisi teknolojisini, maçları robotlar yönetse, yazılımı yapan mühendisin seceresini tartışacak büyük bir kalabalık var.

YORUM YAZ