MENÜ

3'lünün nimetleri

Abone Ol Google News

Fatih Terim’in, Schalke deplasmanından ne kadar etkilendiği Kayseri’deki oyun ve oyuncu tercihleriyle ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Serdar- Maicon-Ozan’lı 3’lü savunma dizilimi, elde kalan tüm oyuncuları ön bölgeye koymanın anahtarıydı. Bu kurgu Mariano ile Ömer’in arkalarını doldurdu, Ozan’ı parlattı ama sanırım en çok Feghouli’yi mutlu etti. Cezayirli yıldız merkezden kenara devrilerek yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

İlk yarı Sinan dışında neredeyse her Galatasaraylı futbolcu yeterince iş gördü denebilir. Eğer Onyekuru ile oynuyorsan 1-0 önde olmak büyük avantaj. Kayseri’nin yüklenmeye başladığı anlarda Onyekuru’nun hızı maçı Galatasaray lehine çözen unsurdu.

Ülkemizde futbol çok hakem odaklı oynanıyor, bu bir gerçek. Yabancı futbolcu ülkemize geldiğinde hakemler üzerine brifing alıyor.

Tiago Lopes, Onyekuru’nun golünde basit bir omuz darbesinde kendisini yere bırakıp faul bekliyor. Hakemler uyanık olacak, futbolcu bu tip basit faul talepleri karşılanmadığında bedelini ödeyeceğini bilecek.

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Galatasaray’ın eksikleri malum. Fakat Celil ve Yunus için 88. dakika beklenmeyip 2. golün peşinden oyuna alınamazlar mıydı?

Maçın starı

Maçı 1-0’a getiren de Onyekuru’ydu, koparıp götüren de. Hızı, sezgileri ve bitiriciliğiyle gecenin adamıydı.

Maçın olayı

Muslera’nın kafasına Ozan’ın kramponları gelince maçın neredeyse 5 dakika durması. Hareketlenen Kayseri soğudu, Onyekuru’nun hızına teslim oldu.

Kısa mesaj

Galatasaray için santrfor ihtiyacı her geçen biraz daha belirginleşiyor. Terim’in imkanı olsa takvim yapraklarını 2019 ocak ayına kadar yırtıp, santrfor transfer etmek isterdi.

YORUM YAZ