MENÜ

Timsah'ın yürüyüşü...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursa’da herhalde güzel bir hafta sonu olacak bu maçtan sonra. Skor çok net gibi görünse de aslında oyunun karşılığı bu değildi. Belli ki Bursasporlu oyuncuları şampiyonluk stresi bayağı bir etkilemiş. Ama Bursaspor dün ne kadar kötü oynarsa oynasın rakip Gaziantepspor’un da maç kazanacak hali yoktu. Gaziantepsporlu oyuncular maçın başından sonuna kadar kaderlerine razı bir şekilde oynadılar. Gaziantepspor Teknik Direktörü Couceiro’ya sorulması gereken bir soru var. Onu da ben sorayım: Beto ve Murat Ceylan neden kulübede? Bu oyuncular oyuna girdikten sonra oyunun kontrolünü Gaziantepspor eline aldı. Eğer sakatlıkları yoksa bu oyuncular neden ilk 11’de değillerdi, neden kulübede oturdular?

Muhteşem ikili
Bursaspor’a gelince, aslında çok fazla bir şey yapmadı Timsahlar dün akşam. Şans eseri atılan iki gol Bursaspor’u artık tamamen şampiyonluk yarışının içine soktu. Bursaspor’da ön plana çıkan oyuncular Mustafa Keçeli ve Ali Tandogan’dı, ikisi de çok iyi oynadılar. Volkan Şen ve Turgay bu oyunculara katılınca Yeşil-Beyazlılar’ın kazanması çok da zor olmadı. Aslına bakarsanız Gaziantepspor da Bursa’ya pek fazla bir sıkıntı vermedi. Özellikle defansif olarak iyi mücadele eden Bursaspor’da Volkan Şen ve Turgay’ın uyumlu bir ikili olmasıyla rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yakaladı ve bunları gole çevirmeyi başardı.

Gecenin adamı Volkan

Özellikle Volkan Bursaspor için dün gecenin adamıydı. Çok çabuk bir oyuncu olan ve ayaklarını da çok iyi kullanıp adam eksiltebilen, bir çok özelliği bir arada bulunduran bir oyuncu Volkan. Bana göre Bursaspor’un kazanmasında en önemli etkendi. Ancak Bursaspor’un oyun şablonunu artık biraz daha değiştirmesi lazım. Çünkü gerçekten son haftalarda oynadığı oyunlarda üretkenlikten yoksunlar. Özellikle ileri üçlü rakip defansın arasında kaybolup gidiyor. Her zaman da böyle şans golleriyle maç kazanamazsın. Bunun yanında şunu da söylemek lazım. Artık kimsenin kaybetmeye tahammülü yok. Bu üç puan Bursaspor’u iyice yarışın içine soktu. Bursaspor da şampiyonluk için hesaplar yapmaya başlamıştır.

YORUM YAZ