MENÜ

Kocaman başına iş alabilir!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe bildiğiniz gibi!.. Nerede olduklarından heberi olmayan oyuncular, sorumsuz, kesinlikle galibiyeti hak etmeyen bir takım. Oyuna iyi başlayan Fenerbahçe golü erken bulunca, çok kolay gibi gideceği sanılan maç pahalıya maloldu. Çok kopuk oynayan bir takım vardı sahada... Özellikle Bekir ve Caner’in çok sırıttığı bir defans, orta sahada hiçbir şey yapmayan Cristian, Mehmet Topuz ve Kazım...

Bir tek Alex’le olmuyor

Bir tek takıma maç kazandırmaya çalışan Alex ama onun da çabası Fenerbahçe’ye 3 puanı getirmedi. Normalde kanatları iyi kullanması gerekirdi Fenerbahçe’nin. Çünkü Stoch ve Kazım gibi iki hızlı kanat adamıyla başlamıştı maça. Ama oyunun büyük bir bölümünde bunu başaramadı Sarı-Lacivertliler. Göbekte Mehmet Topuz ve Cristian’ın Alex ve Semih’e destek vermeleri lazımdı. Ancak onlar da fazla ortaya çıkmadı. Caner, kesinlikle bir sol bek değil. İnanılmaz hatalar yapıyor, pozisyonunu kaybediyor. Bekir de şu an için Fenerbahçe’de oynayacak seviyede değil.

Şampiyonluk uzaklaşıyor

Bunun yanında Fenerbahçeli oyuncular mücadele gücünden çok yoksun olunca, en azından rakip kadar mücadele etmeyince, özellikle ikinci yarıda hakimiyet Gaziantepespor’a geçti. Hatta son 20 dakikada Gaziantep, beraberlik için gelmeye başlayınca, defansif açıklar verdi. Ancak Sarı-Lacivertli oyuncular o kadar zayıflardı ki ikinci golü atmak için çaba bile göstermediler. Üstüne bir de golü yiyince tamamen oyunu bıraktılar. En azından beraberlikle dönebilirdi Fenerbahçe ama 1-1’den sonra oyundan kopan takım, ikinci golü de yiyince adeta dağıldı. Tabi eksikler çok önemliydi. Özellilke Niang, Emre ve Lugano’nun olmaması ofansif ve defansif olarak zora soktu Fenerbahçe’yi. Pozisyona girmekte zorlanan Fenerbahçe, rakibine de pozisyon verdi. Fenerbahçe zor maçları kazanamadığı gibi, kazanması gereken maçları da kaybetmeye başladı. İşler her geçen gün zorlaşıyor. Futbolcular kendilerini bir an önce toparlamazsa, Aykut Kocaman da başına iş alacak gibi görünüyor! Şampiyonluk da yavaş yavaş Fenerbahçe’den uzaklaşıyor.

Gaziantep, hakkını alıyor

Gaziantep’e gelince... Gücü belli olan, takım gibi oynamaya çalışan iyi bir ekip. 1-0 yenik duruma düştükten sonra dahi mücadeleyi bırakmayıp maçı çevirdiler. Özellikle Tolunay Kafkas’ın hamleleri üç puanda çok etkili oldu. Gaziantep yavaş yavaş ligde hakettiği yere doğru çıkacak gibi görünüyor.

YORUM YAZ