MENÜ

Denizli seyretti

Abone Ol Google News

“60’tan sonra takımın temposu bu kadar düşmüşken, Mustafa Denizli hamle yapmak için 75-80’i bekledi. Sahaya sürdüğü kadro ve değişikliklerle Beşiktaş’ın sonunu hazırladı”

Haberin Devamı

Beşiktaş bu beraberlikle şampiyonluğun çok uzağında kaldı, ikincilik de mümkün değil gibi. Her şey iyi başladı, oyunun bitişi ise güzel olmadı. 60’tan sonra bir takımın temposu bu kadar düşmüşken, teknik direktörün oyuna hala müdahale etmemesini anlamakta zorluk çekiyorum. 55’ten sonra 4-5 futbolcu oyundan düştü. Denizli ise hamle yapmak için 75-80’i bekliyor. Yusuf ve Uğur ne yaptılar? Takımın kazanması lazım, Nobre kenarda. Bobo yalnız, önde destek yok. Yusuf düştü, Holosko da destek veremiyor. Tablo böyleyken, oyuna müdahale etmek gerekmez mi. Denizli bunu yapamadı. Sahaya sürdüğü kadro ve değişikliklerle Beşiktaş’ın sonunu hazırladı.

Takımın kondisyonu yok
Ayrıca bu takımın kondisyonu iyi değil, 6-7 oyuncuyla arkaya yaslanıyor. Şampiyonluğa oynayan bir takım bu kadar arkada bekler mi! Pas yüzdesi düşük, kanatlar kullanılamıyor. Bobo’ya getirilecek topları bekledik 90 dakika ama kanatları hiç kullanamadılar. Bir konu da şu... Saha içinde üretken oyuncu yok. Frikik oluyor, topun başına geçen oyunculara bakıyorsun, o vuruşun gol olma ihtimali yüzde 5! Beşiktaş tüm bu sebeplerden dolayı Tello’yu çok aradı. Bundan sonra önümüzdeki sezonun hazırlığı yapılmalı. Geçen hafta yapılan sözleşmeler var. Bu oyuncular kaçacakmış gibi yeni sözleşmeler imzalandı. Alışık olmadığımız çok enterasan gelişmeler oluyor.

İki kupa aldattı!
Bu takım kimleri almalı, Denizli kalmalı mı? Bunlar merak edilen konular. Beşiktaş’ın uğraşması gereken konular, ama Beşiktaş yönetimi bunun üstesinden gelebilir mi? Görünen o ki bu takımda yetenekli oyuncu az. Yabancılar çok verimsiz.

Geçen sene kazanılan iki kupa Beşiktaş’ı çok yanılttı. Bu yabancılarla bu takım bir yere gidemez. Yetenekli, kaliteli isimler alınmalı. Bu yabancılarla ancak Türkiye’de oynarsın. Gelecek sene için bu kadrodan farklı bir şey beklenmemeli. Trabzonspor ümidi olmasa da iyi oynadı. Belli bölümlerde kontrol Beşiktaş’taydı, 60’tan sonra Trabzon’a geçti. Trabzon pozisyonları değerlendirse, çok rahat kazanabilirdi. Trabzonspor pozisyon vermesine rağmen çok da pozisyon buldu. Onları da tebrik etmek lazım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ