MENÜ

Kırmızı kararı yerindeydi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Aslında Fırat iyi bir hakem. Yöneticileri, Fırat’tan daha iyi faydalanmak istiyorlarsa, onu fazla sıkıntıya düşürmemeliler. Maçta kritik pozisyonlara gelince... Özellikle yardımcı hakem Serkan Ok’un ikinci yarıda Beşiktaş defansının arkasına atılan toplardaki ofsayt kararlarında isabet oranı yüksekti. Bir pozisyona ise Schuster itiraz etti. Eğer, orada bir küfür yoksa Schuster’in tribüne gönderilmesi yerine, uyarılması daha doğru olacaktı.

35’te Belediye’nin kullandığı köşe vuruşunda Cenk, topu elinden kaçırınca, Belediye’nin de ilk golü geldi. Pozisyonda Cenk’e karşı herhangi bir faul yoktu. Dolayısıyla gol kararı yerindeydi.

Bir başka kritik pozisyon da 45’te yaşaendı. Aurelio Holmen’in bileğinin üzerine, ayak tabanıyla çok sert bir şekilde basınca, pozisyona yakın olan Aydınus, ihlali iyi süzerek Aurelio’ya yerinde bir kırmızı kart gösterdi. Akıllarda kalmasın diye şunu da söylememiz de fayda var.

İlk yarıda Belediye ceza alanı içerisinde, topu kontrol etmek isterken kaleci Hasagiç ve takım arkadaşı çarpışınca hakem oyunu durdurup Hasagiç’in tedavisini yaptırdı. Daha sonrasında kuralların öngördüğü şekilde hakem atışıyla devam edildi. Burada herhangi bir kural hatası söz konusu değil.

YORUM YAZ