MENÜ

Kırmızı çok ağır

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Baroni resmen parendeye maruz kaldı! Onur’dan kurtulmak için ayağıyla hamle yaptı. Bu itmenin karşılığı kırmızı kart olmamalıydı.

Fenerbahçe Sivas maçından sonra, Elazığ’da da ilave yardımcının oyuna çomak sokmasıyla, sahadaki motivasyonunu kaybetti. 58’de Onur, serbest güreşte olduğu gibi Baroni’nin ayaklarına ‘çift elle parende’nin bir başka versiyonunu sergiledi, rakibini yere düşürdü. Hüseyin Göçek, top Fenerbahçeli oyuncularda kalınca pozisyonu avantaja bıraktı. Göcek sonrasında, Onur’a sarı göstermeye giderken yardımcısı Kemal Yılmaz’ın uyarısıyla, Baroni’ye kırmızı çıkardı. Baroni, ‘parende’ye maruz kaldıktan sonra önce tepkisiz kaldı. Onur tutmaya devam edince, ayağıyla hamle yaptı. Onur’un tahriki söz konusu. Bu itmenin karşılığı kırmızı olmamalı.

Emenike kendisi attı

47. dakikada Pape Sow’un elini vücudunda hissettiği an, o güçlü fiziğe sahip olan Emenike, kendini çok basit bir şekilde yere bıraktı. Yine 80. dakikada Emenike, Elazığlı oyuncu ayağına basmış gibi havaya sıçrayıp kendisini bir anda yere bıraktı. İki pozisyonda da penaltı kararı çıkmaması doğru bir kanaat. Şunu da belirmekte fayda var. Elazığ’ın atmış olduğu gol öncesinde Fenerliler’in elle oynama itirazı ise gereksizdi. Hakemin devam kararı doğruydu. Hüseyin Göçek, karşılaşmanın genelinde doğrusunu söylemek gerekirse yardımcısının uyarısıyla çıkardığı kırmızı kart dışında kötü maç yönetmedi diyebiliriz.

Yardımcılar çomak sokuyor!

İlave ek yardımcılara birileri mutlaka oyunun içerisinde kendinizi gösterin diye zorunlu görev mi veriyor ki, yardımcı olayım diye sahadaki mücadeleye çomak sokuyorlar! Bu da ciddi anlamda sahadaki maçın skoruna ve gidişatına direkt etki ediyor.

YORUM YAZ