Arama

Popüler aramalar

Gol temiz, penaltı yok

Abone OlGoogle News
Haberin Devamı

Başakşehir’de Yalçın’ın attığı golde Onur’un topa yaptığı hamlede Yalçın’ın karın bölgesinden sekerek top ağlarla buluşuyor.

Gol kesinlikle temiz. Maçın içerisinde tartışılacak tek pozisyon 90+2’de Trabzon lehine verilen penaltıydı. Kaleci Volkan’ın Yusuf’la girdiği mücadelede ne elleriyle, ne ayaklarıyla ne de vücuduyla Yusuf’a hiçbir teması yoktu. Zannediyorum penaltı kararında ilave yardımcı hakem Fırat Aydınus’a penaltı olduğunu söyledi.

‘Psikolojik olarak etkilemiş’

Gecikmeli karardan bunu anlıyoruz. Anlaşılan o ki, bu penaltı kararında Trabzon’un geçen hafta Antep maçında yaşanan olayların psikolojik olarak çok etkili olduğu ortada. Sonuç olarak penaltı değil. Hakem Fırat Aydınus, bu pozisyonun dışında iyi maç yönetti. Yalnız maçın 7. dakikasında Trabzon’dan Douglas’a ve yine maçın 22. dakikasında Başakşehir’li Badji’ye gösterdiği sarı kartlara tekrar bir bakmasında fayda var.