MENÜ

Aydınus maç boyunca eyyam yaptı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bundan önceki son iki sezona baktığımızda hakem kadrosu içerisinde performans ve güven açısından Fırat Aydınus en öndeki isimdi. Ancak geldiği noktada bu özelliklerini kaybetmiş. Sahada mimikleri, tavır ve davranışlarıya sorumluluğu üstlenmeyip yardımcılarının üzerine yıkmaya çalışan eyyamcı bir hakem görüntüsü çiziyor.

Penaltı ve kırmızı...

Ozan Tufan’ın sarı kart gördüğü pozisyonda eğilip dördüncü hakemden, Volkan Demirel’in eliyle Napoleoni’yi ittiği pozisyonda ise enteresan hareketlerle ilave yardımcı hakemden yardım istemesi gerçekten komikti. 86. dakikadaki pozisyon net şekilde penaltıydı, hatta son adam olduğu için Volkan Demirel de devamında atılmalıydı. Ancak Aydınus buna cesaret edemedi.

Kurnazlık yaptı

Volkan Şen’e sarı kart gösterdikten sonra aynı oyuncu 40. dakikada kontrolsüz bir şekilde Doka’nın yüzüne müdahalede bulunuyor. Bu pozisyonda da yüzde yüz ikinci sarı kart çıkmalıydı. Burada da Fırat Aydunus yine enteresan bir vücut davranışı yaparak, devam ettirdi. Bununla kalmadı, kurnazlık yapıp hakem atışıyla oyunu başlattı. 75. dakikada ise Başakşehirli Ferhat, Fernandao’nun formasını net biçimde tutup, çekiyor. Burada çalınan penaltı doğru karar. Genel olarak 90 dakika boyunca Fırat Aydınus eyyam yaptı dersek yanlış olmaz.

YORUM YAZ