MENÜ

Son damla!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çizgi roman kahramanı Tex Willer'in meşhur bir lafıdır, "Bardağı taşıran son damla asla en suçlu olan değildir". Başakşehir mağlubiyeti de son damla oldu Galatasaray' için. Çuvaldızı başkasına batırmadan önce iğnenin görevini yerine getirelim. Bireysel ele alırsak; en iyi kadro Galatasaray'da, hoca az yardımla mükemmel olabilir. Kaldı ki dünya devi Dick Advocat'ın 4 puan önünde. Riekerink bey değilse Advocat ne değil! Yönetimin iyi niyetinden ise kimsenin şüphesi yok.

Ruhsuzlar ordusu

İşte tam burada koca bir ANCAAAAK gerekiyor. Futbolcuların birkaçı dışında ruhları tükenmiş. Geri pas izlemekten taraftar bıktı. Orta sahada artık Selçuk'un yeri yok. Yerine kim oynarsa oynasın daha iyi. Arkadaşlarını da ruhsuzluğa sürüklüyor. Florya idare edilemiyor; Mehmet Özbek'in (birader) içinden Ali Dürüst, Levent Nazifoğlu'ndan da Abdürrahim Albayrak çıkmadı maalesef. Florya futbolcular tarafından yönetilen bir yere dönüşmüş. Bağırıp çağırmayla disiplin sağlanmaz. Cepleri para dolu, 20'li yaşlarında ve eksik eğitimli erkekler topluluğunu ancak akılla yönetebilirsiniz.

Yönetimin en büyük derdi para! Buna rağmen taraftara şirin gözükmek için transfer yapıyor! Nerede hani Rodrigues? Neden ilk 11'de değil? Diğerlerinden daha iyi değilse neden alındı?

Maddi konular ise tam bir hayal kırıklığı. Elde kalan otel, Emlak Konut ile imzalanan ve sonu belli olmayan anlaşma. Bu anlaşmayla elde edilen garanti paranın kırdırılarak kuşa döndürülme uğraşlarını ise başka bir yazıda inceleyeceğiz.

Yeter Demirören yeter

Beşiktaş taraftarı bu sloganla kovdu Yıldırım Demirören'i.

Gezi Parkı olayları zamanında stadlardaki hükümet aleyhinde yapılan tezahüratları engellemesi ve şike temizliği" için göreve bizzat zamanın başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından getirilen Yıldırım Demirören, Türk Futbolu'nu katlederken en büyük yarayı da Galatasaray'a açtı. Hakemlerini Mete Kalkavan kılığında Galatasaray maçlarına göndererek en kritik anlarda Sarı Kırmızılılar'ı kurşuna dizdiriyor. Çalınan puanları eklersek çok kötü oynamasına rağmen ligin tartışmasız lideri Galatasaray'dır. Galatasaray Yönetimi futbol seyircisini statlara gitmekten soğutan ve korkutan Yıldırım Demirören'i koltuğundan indirmek için var gücüyle çalışmalıdır. Kısa vadede ise Mete Kalkavan değil yönetmek için, bir daha Galatasaray maçına seyirci olarak bile girememelidir. Aksi Galatasaray Yönetimi'nin aczi olacaktır.

YORUM YAZ