MENÜ

Şampiyonluk geliyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maç üzerine fazla bir şey söylemek gereksiz. Muslera, Semih ve Emre Çolak; Gaziantep’in gol atmasını engelleyen isimler. Bir de direk var. Ama benim gönlümü kazanan Riera; ihtiyaç duyulduğu an sahaya çıkıp elinden geleni yapıyor. Sakatlığının arkasına sığınmıyor, aldığı paranın karşılığını veriyor. Seneye kalır mı kalmaz mı bilemem ama taraftarın gönlünde şimdiden kalıcı olarak yerini aldı.

Saha içinde!


Aykut Kocaman, “Galatasaray artık saha içinde ve saha dışında şampiyonluğu kaybetmeyecek bir takım” laflarına en iyi cevabı Gaziantepsporlu futbolcular verdi. Yıldızlar topluluğunu ellerinden kaçırdılar. Demek ki Galatasaray adına her şey saha içinde oluyormuş, oyundan bizim anladığımız bu, kim neyi neye göre anlıyor pek umurumuzda değil. Herkes kendi işine bakmasını, saygı duymasını öğrenecek.

Biber gazı!

Bu maçlara gidenler insan, hepimizin eşi, dostu, babası, çocuğu, özellikle çocuğu. “Maçlara kadın ve çocukların daha fazla gelmesi gerek” diyerek icatlar yapıyor futbolu yönetenler. Maç öncesi biber gazı faciasını yaşayan o çocukları bir daha maça gitmeye nasıl ikna edeceksiniz. Ya da ana-babalarını! Lütfen maçlarda görev alan emniyet güçlerinin elinden biber gazlarını alın. Taşkınlık yapanları da alın istediğinizi yapın. Sırf bu işler için çıktı 6222 sayılı kanun.

YORUM YAZ